Haschflummig åsikt utan insikt

En 32-åring i Linköping har erkänt att han odlat och använt narkotika i bostaden, men enligt

Linköpings Tidning är 32-åringen "inte beredd att gå med på ett strafföreläggande eftersom han anser att hasch borde vara lagligt i Sverige. Därmed har han heller inte begått något brott, menar 32-åringen."

Logik som heter duga! Vem som helst skulle kunna tillämpa ett liknande resonemang på företeelser som man ogillar - klotter, skattebrott, felparkering m fl. Oavsett vad 32-åringen anser om hasch är, bland annat, produktion och innehav av narkotika ett brott. Vad 32-åringen i det sammanhanget anser eller inte anser är ointressant för påföljdsfrågan.

Torgny Peterson


Kommentarer
Postat av: Jimmy Nyberg

Som sagt så verkar användare av droger som exemplet ovan ha stora problem med verkligheten och hjärnkapaciteten. Denna 32-åring gör för mig enbart ett roligt utalande som hör hemma i en bok bland mest pinsamma kommentarer.

2006-08-30 @ 19:55:15
Postat av: Volvo

Uppenbarligen har Linköpings Tidning förvrängt information, ingen har den logiken, och i vilket fall så är en sån logik INTE en påföljd av cannabiskonsumtion, som föregående talare menar. Hur naiva är ni egentligen?

2006-09-07 @ 12:56:10
URL: http://www.volvo.se/
Postat av: Nisse

32 åringen har helt rätt .
Närman blir utsatt för ett justitiemord och rättsövergrepp som i hans fall, så skall man uttrycka vad man tror är rätt så att det kommer med i handlingarna.
Det borde till en grupptalan som kunde stämma staten för de trakasserier hampa användarna blivit utsatta för.

2006-10-09 @ 19:00:39
URL: http://www.saab.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0