Dansk polis stänger haschklubbar på löpande band

Efter ’storstädningen’ på Christiania har polisen i Köpenhamn varit mycket framgångsrik i arbetet mot de så kallade haschklubbarna och stängt dom på löpande band. 

Hittills har man bommat igen 140 stycken och för närvarande finns det bara en enda registrerad sådan klubb, vars ägare polisen nu försöker vidta åtgärder mot.  

Läs mer:
Én registreret hashklub i København 

Torgny Peterson


Kommentarer
Postat av: jimmy Nyberg

Bra jobbat. Man kan hoppas att den danska polisen hjälper Holland att stänga alla coffeshops. För där går det inte lika fort fram, fastän det kommer många forskningsrapporter som verkligen visar alla skador som blir utav cannabis. Krossa cannabis för alltid. Låt människorna leva ett klokt liv utan inverkan av narkotika som styr livet. Inte gör det någon friskare heller.

2006-12-03 @ 20:45:59
Postat av: johan

präktiga och naiva
är ni inte det?
komm igen!

2006-12-05 @ 18:06:15
Postat av: Chronic

Stäng alla konditorier, krogar och systembolaget!!! Det är livsfarligt för den dumma människan som inte kan ta hand om sig själv utan behöver storebröder som dig. *ironi*
Ni gör folk till brottslingar som inte har begått nåt brott, alkoholism ställer till med mycket mer elände både för individen och omgivningen.

2007-01-03 @ 00:41:50
URL: http://www.naturensdroger.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0