Yes! – Cameron rökte brass

Engelska Mail on Sunday berättar idag i en stort uppslagen artikel att den konservativas ledare, David Cameron, rökt brass både då han gick på Eton College och sedan då han fortsatte till universitetet i Oxford.  

Eftersom Cameron möjligen kan tänkas vara en framtida premiärminister så kommer med all säkerhet diskussionen om Camerons användning av cannabis att bli ’hot stuff’ i brittisk press de närmaste veckorna.  

Cameron, som enträget vägrat besvara frågor om han använt narkotika, avslöjas i boken Cameron – The Rise Of The New Conservative som kommer att gå som följetong i Mail on Sunday i mars. 

Kanske inte att undra på att Cameron är så välvilligt inställd till liberalisering av den brittiska narkotikalagstiftningen. Camerons stöd bland äldre konservativa kollegor har svalnat högst betydligt bland de som från början var mycket entusiastiska över ’det nya fräscha blodet’ i de till stora delar mörkblåa konservativa grupperingarna samtidigt som de äldre, ärkekonservativa, aldrig visat någon som helst entusiasm över Cameron. 

För dig som inte följt Camerons liv och leverne kan det vara intressant att känna till att Cameron, innan han blev de konservativas partiledare, pratade om att FN skulle kunna legalisera narkotika. För flera år sedan var han också med i en parlamentarisk kommitté som föreslog, och Cameron anmälde ingen avvikande uppfattning, en nedklassificering av cannabis. Den gången blev det inget av med det, men som bekant skedde det senare genom att den numera sparkade inrikesministern David Blunkett skapade allmän oreda, missförstånd och ökade kostnader, bland annat 13 miljoner kronor för en kampanj, för att tala om att bruket av cannabis INTE är legaliserat i Storbritannien 

Läs mer:
Cameron DID smoke cannabis   

Torgny Peterson

Kommentarer
Postat av: Hüseyin Güdücü

Det är ganska sjukt att en sån människa får en plats i politiken där han kan tom bli prämierminister. Det kommer ju att gå åt helvete med det landet säger jag bara

2007-02-21 @ 12:18:48
Postat av: sphincter

Ja, men han vart anda smart nog att bli antagen till bade Eton och Oxford. Hade du klarat det Torgny?

2007-03-08 @ 03:23:02
Postat av: Torgny Peterson

Har ingen aning. Pluggade på universitetet i London.

2007-03-08 @ 07:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0